برخی از پیشنهادات برای کمک به حفظ ایمنی در آشپزخانه اینها هستند:
- برای جلوگیری از گسترش باکتریها و بیماریهای ناشی از غذا آشپرخانهتان را تمیز نگهدارید.
- دستهایتان را به طور مکرر بشویید، مواد غذایی را پیش از آمادهکردن آنها بشویید، و رویه محلهای آماده کردن غذا و ظرفها را به طور مکرر بشویید.
- در بلند و حمل کردن ظروف سنگین غذا، به خصوص اگر داغ باشند، دقت کنید. برای حمل کردن ظروف بزرگ و سنگین از دیگران کمک بگیرید.
- چاقوها و سایر وسائل تیز را در آب درون ظرفشویی رها نکنید. این ابزارها به سادگی باعث مجروح شدن فردی شود که دستش را به درون آب فرو میبرد.
- کف آشپزخانه از باقیماندهها و سرریزهای غذایی پاک نگه دارید.
- با دور نگهداشتن اشیای قابلاشتعال از اجاق و چراغ خوراکپزی از آتشسوزی در آشپزخانه جلوگیری کنید.
HealthDay News, 27 Nov.,2007